Näitan kõiki 13 tulemust

1 2 3 4 5 6 columns
Sale

Art Deco põrandalamp

399  (sis. km)

Art Deco põrandalamp on valmistatud kuldsest roostevabast terasest.

Materials: Steel, shade material 100% polyester

Dimensions: H157 x W45 x D45 cm

Socket: E27

Blackbone S abilaud

559  (sis. km)

Abilaud Blackbone Silver on valmistatud tammepuidust ja roostevabast terasest. Blackbone kollektsiooni must abilaud annab teie interjöörile elegantse, kuid samas karmi puudutuse. Saadaval ka kullaga versioonis.

Sale

Blackbone S abilaud 50

392  (sis. km)

Abilaud Blackbone Silver on valmistatud tammepuidust ja roostevabast terasest. Blackbone kollektsiooni must abilaud annab teie interjöörile elegantse, kuid samas karmi puudutuse. Saadaval ka kullavärvi versioonis.

Blackbone S diivanilaud

1 037  (sis. km)

Diivanilaud Blackbone Silver 90 × 90 on valmistatud tammest ja roostevabast terasest. Blackbone kollektsiooni must kohvilaud annab teie interjöörile elegantse, kuid samas karmi puudutuse. Saadaval ka mõõtmetega 160 × 40 cm ja kuldse versioonina.

Blackbone S öökapp

768  (sis. km)

Öökapp Blackbone Silver on valmistatud tammepuidust ja roostevabast terasest. Blackbone kollektsiooni must öökapp annab teie magamistoale elegantse, kuid samas karmi puudutuse. Saadaval ka kullaga versioonis.

Materials: Top: Oak | Legs: Stainless Steel

Dimensions: 71 x 50 x 40 cm (h x w x d)

Blackbone S puhvetkapp

3 454  (sis. km)

Puhvetkapp Blackbone Silver 4-ukseline on valmistatud tammepuidust, kombineeritud läikiva roostevabast terasest raamiga. See puhvet pakub oma 4 ukse taga piisavalt ruumi! Elegantne, kuid samas lahe. Saadaval ka kullaga versioonis.

Materials: Top: Oak | Legs: Stainless Steel

Dimensions: 90 x 225 x 45 cm (h x w x d)

 

Blackbone S riiul

2 299  (sis. km)

Blackbone Silveril on 7 riiulit ning see on valmistatud tammepuidust ja roostevabast terasest. See must seinariiul pakub piisavalt ruumi teie kõige ilusamate tarvikute jaoks. Elegantne, kuid samas lahe. Saadaval ka kullaga versioonis.

Materials: Top: Oak | Frame: Stainless Steel
Dimensions: 210 x 80 x 40 cm (H x W x D)

Blackbone S seinakapp

2 736  (sis. km)

Seinakapp Blackbone Silver on valmistatud tammepuidust ja roostevabast terasest. Blackbone kollektsiooni must kapp annab teie interjöörile elegantse, kuid samas karmi puudutuse. Saadaval ka kõrgema ja kullaga versioonis.

Blackbone S söögilaud 220

1 992  (sis. km)

Söögilaud Blackbone Silver 220 on valmistatud tammepuidust ja roostevabast terasest. Blackbone kollektsiooni must söögilaud annab teie interjöörile elegantse, kuid samas karmi puudutuse. Saadaval ka kullaga versioonis.

Blackbone S TV alus 220

2 633  (sis. km)

Teleri alus 220 Blackbone Silver on valmistatud tammepuidust ja roostevabast terasest. Blackbone kollektsiooni must teleri alus annab teie interjööri elegantse, kuid samas karmi puudutuse. Saadaval ka 220 cm või kuldse versioonina.

Blackbone S ümmargune 140Ø söögilaud

2 520  (sis. km)

Ümar söögilaud Blackbone Silver on valmistatud tammepuidust ja roostevabast terasest. Blackbone kollektsiooni must ümmargune söögilaud annab teie interjöörile elegantse, kuid samas karmi puudutuse. Saadaval ka kullaga versioonis.

Materials: Top: Oak | Legs: Stainless Steel

Dimensions: 75 x 149 x 140 cm (h x w x d)

 

Hunter riiul

3 137  (sis. km)

Spetsiaalne mustast tammespoonist valmistatud riiul, millel on mattkullast detailid ja kaks sahtlit. Sobib ideaalselt kaunite aksessuaaride ja muu kraami hoidmiseks. Kombineeri teiste Hunteri kollektsiooni toodetega!
Mõõdud (h x w x d): 222 x 120 x 40.5 cm

Moscone lühter

1 744  (sis. km)

Suur mitmetasemeline kristall-lühter